Reform in Levante Beach Club Hotel in Benidorm

10/03/2016

Today in Singular Studio we show you some images of a refurbishment that we are carrying out the Levante Beach Club, a Hotel located in Benidorm city. The reform consists in the adaptation of the routes that there are in the exterior space of the hotel and the new design of the apartments with the purpose of they can be used by disabled people, according to the last requirements about accessibility. By the moment we are working on the exterior spaces, in which we have designed an adapted route from the hotel access to the different spaces that should be accessible, like the common areas and the access to the adapted apartments. As you can see in the images, it has been designed some flowerpots that helps to integrate these new routes with the original urbanization. In the images you can also see the construction process of this project, the adequacy of the main stairs, and the intervention in the exterior commercial area, which is placed in one of the Access streets.

We invite you you to visit the accounts that Singular Studio has in Twitter and Facebook, where you can find other posts that could interest you.

Share this post
Usamos cookies propias y de terceros para recopilar información que ayuda a optimizar su visita. Usted puede permitir su uso o rechazarlo. Más información.
Top