Vogue Villa: Imagen 1 de 4
Vogue Villa: Imagen 2 de 4
Vogue Villa: Imagen 3 de 4
Vogue Villa: Imagen 4 de 4

Vogue Villa

Vogue House is a home for a British family that has decided to establish their habitual residence in Jávea. Located in the Rafalet urbanization, the house is oriented to optimize the views as well as the energy resources. It is distributed in three floors that are presented in a staggered way to adapt itself to the slope of the plot. Access to the house occurs through the back, opening to the front and main façade to enjoy the views offered by the place. The upper floor is intended for the master bedroom, with its respective dressing room, bathroom and a large terrace giving privacy to this bedroom. The main floor corresponds to the middle level, where the day area is projected with an open space and the rest of the bedrooms. This floor enjoys a large terrace on the same level than the pool. The lower floor is used for the gym and spa, which has also an indoor heated pool, both rooms communicate with a covered terrace where you can exercise outdoors. This house stands out for the uniqueness of its overhangs, generating breaks and edges that help to create the most accentuated sensation of flight. The main façade combines the glazing with stone-clad walls in a dark gray tone to blur the walls and highlight the trays that make up the floors and contrast with the white color of the mortar cladding, however, the rear façade shows a rhythm discontinuous, broken by the holes that in this case are smaller and acquire a vertical shape. The house is surrounded by planters and vegetation that accompanies the visual tours to the Montgó.

Top